27.1.13

LendMe: compartir és bo!

Per què comprar alguna cosa que faré servir poc si l'hi puc demanar a algú? Podem mantenir aquest model de consum que pressuposa un món de recursos infinits? Té sentit i és possible que tots tinguem de tot?

Des del passat 10 de gener ja està disponible l'aplicació "Lend me!" a l'Apple Store. Un grup de joves de Catalunya ha creat aquesta app basada en la filosofia del Consum Col·laboratiu. Com no pot ser d'una altra manera, és gratis.

L'aplicació (de moment només per a iPhone, però aviat també per a Android) està pensada com una eina que permet demanar i deixar el que necessitis dins d'una xarxa de contactes de manera gratuïta. Els seus creadors destaquen que "no es tracta d'una nova xarxa social en la qual invertir temps, la seva pretensió és només d'aprofitar el que la tecnologia ens brinda."

L'aplicació està pensada tant per a particulars com per agrupacions de tota mena, PIMES, cooperatives, crear xarxes d'espais de coworking, freelance, etc. A LendMe! es pot prestar i demanar qualsevol cosa, des d'objectes a espais de tota mena, eines, coneixements, habilitats o el que se't ocorri.

En el desenvolupament s'ha cuidat molt la usabilitat, incloent funcionalitats com la geolocalització, calendari de préstecs, missatgeria interna, etc. Si vols informació més detallada sobre l'app visita el blog.
Explicació:

English
Català
Castellano