27.1.13

El Carnaval de Reus retira el cartell dels pits


El Carnaval de Reus retira el cartell dels pits per plagi


Segons informa EFE, la Federació Reusenca d'Agrupacions de Carnaval (FRAC) ha decidit retirar el polèmic cartell del carnaval d'aquest any després de la polèmica que ha provocat per la imatge d'uns pits d'una jove amb l'eslògan pintat 'I love Carnaval de Reus'. Algunes organitzacions i partits n'havien demanat la retirada en trobar-lo sexista.

Sembla que algú encara no ha entès el significat del Carnaval... Ara, també hem de dir que ja està bé que provoqui polèmica perquè no deixa de ser la seva essència, i si no provoqués no seria el mateix. El Carnaval ha de ser satíric i polèmic, i també desvergonyit, esclar!

La FRAC el retira, però no per sexista, sinó per plagi. I és que el cartell feia servir una imatge retocada de la pàgina de continguts eròtics 'Very special porn', allotjada a la xarxa social Tumblr.

Amb aquest motiu tot canvia, i ja està bé que el retirin. Recordo un episodi similar al Carnaval de Vilanova i la Geltrú... sembla que el plagi també forma part del Carnalval, però amb això cal anar més amb compte, que potser els propietaris de la foto no s'ho prenen amb el mateix sentit de l'humor...