24.1.13

Càncer infantil: iniciativa solidària del Diari ARA entorn a la Mitja de Granollers


Si no vols còrrer fes la teva donacióInscripcions a la mitja o el quartAquest any estem tornant a col·laborar en una iniciativa solidària entorn a la Mitja de Granollers del 3 de febrer, que consisteix a fer que tothom que hi vulgui col·laborar, tant inscrivint-se a la Mitja o al Quart com comprant directament el mocador solidari des de la web de l'ARA, estigui col·laborant a aconseguir fons per la investigació contra el càncer infantil amb l'Hospital Sant Joan de Déu.

La iniciativa es diu Correx2 i la van iniciar una parella de Granollers que l'any passat van perdre la seva filla per culpa d'un càncer i per això aquest any volen que el màxim nombre de persones possible corri la Marató amb el mocador posat per donar el missatge a tots els nens i pares que estan en aquesta situació que no estan sols i que algú també corre per ells, que ara no poden.

Per aquest motiu des de l'ARA vam posar a disposició dels que vulgueu col·laborar en la iniciativa 300 inscripcions solidàries a la Mitja (21 km) i 300 al Quart (5 km).

D'altra banda, també hem habilitat un apartat a la web des d'on es pot comprar el mocador solidari, sense córrer a la cursa, i d'aquesta manera col·laborar també en aquesta iniciativa. La donació mínima és de 8 euros.

Si vols fer la teva inscripció solidària des de la web de l'ARA, comprar el mocador o obtenir més informació sobre la iniciativa i consultar els articles relacionats, pots fer-ho des d'aquí.

Esperem sincerament que aquesta informació hagi estat del teu interès i que entre tots puguem ajudar a trobar un futur per als nens hospitalitzats.

Moltes gràcies,

Diari ARA