8.1.13

1r Fòrum d'entitats a Tarragona

Els dies 7, 8 i 9 de gener de 2013 es va celebrar a Tarragona el 1er FÒRUM D’ENTITATS, amb més de 35 associacions implicades. Aquest esdeveniment, coorganitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social i l’Hotel d’Entitats de Tarragona, vol ser el punt de partida d’una nova manera d’enfocar la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) per part de les entitats, les administracions i les empreses del Camp de Tarragona. 
Tres moments estructuraran el programa de les jornades. En primer lloc es celebrarà una Fira d’Entitats (els dies 7 de gener a la tarda i 8 de gener al matí). En aquest espai, que es situarà a l’últim tram de la Rambla Nova, es mostrarà la tasca de més de 30 entitats de tota la província. Entre aquestes entitats n’hi ha de socials, culturals i ambientals.

Aquesta fira es complementarà amb espais de formació, que es duran a terme a l’Hotel d’Entitats, a la 6a planta del pàrquing de La Pedrera, els dies 7 i 8 de gener al matí, de 10h a 14h. Totes les formacions giraran entorn de la Responsabilitat Social Corporativa i les eines que les entitats tenen al seu abast per tal de fer millor la seva tasca.

El dia 9 de gener al matí, al mateix Hotel d’Entitats, tindrà lloc el MARKETPLACE, un espai innovador de trobada entre entitats i empreses del territori, on les primeres podran exposar els seus projectes a les empreses que treballen a casa nostra. D’aquesta manera es pretén construir nous ponts de col·laboració entre unes i altres.

El Fòrum d’Entitats té vocació d’esdevenir un referent dins del món de la Responsabilitat Social a Tarragona.