17.11.12

La Conferació de Comerç de Catalunya presenta “Botiguers pel país”

La vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, inaugura l’acte




La vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega diu que el sector del comerç és una de les estructures d'estat que necessita de la màxima sobirania. Un comerç que ha estat capaç de construir una trama al Principat que és una veritable ''columna vertebral'' de l'economia del país.

La cloenda ha comptat amb la intervenció de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que ha volgut acompanyar els dirigents comercials en la seva trobada anual i en la qual ha defensat el comerç de proximitat i ha animat a continuar treballant per tirar endavant el sector.

En aquesta edició, la CCC ha volgut reconèixer la tasca realitzada pel Grup Parlamentari Català de Convergència i Unió (CiU) al Congrés dels Diputats, per la seva permanent i constant defensa de Catalunya i de la seva economia, i dels ideals, persones i empreses catalanes, al llarg de les nou legislatures que han transcorregut des del final de la dictadura. Els diputats d’aquest partit han defensat sempre els drets de Catalunya davant de l’Estat espanyol i han treballat dia a dia per fer possible un model de societat respectuós amb la realitat plurinacional, pluricultural i plurilingüística que caracteritza l’estat de nacions i autonomies que és avui Espanya.

Nota de premsa