8.8.12

Trobada Estatal de monedes socials i complementàries

Fa unes setmanes vam participar en la Trobada Estatal de monedes socials i complementàries, realitzat a Vilanova i la Geltrú (Barcelona, Catalunya), i organitzat per l'Associació ECOL3VNG, de la qual sóc soci.

L'evolució dels darrers anys, l’aprofundiment en el tema a partir de les iniciatives de Transició (http://transiciovng.blogspot.com), i la participació en diferents events entorn a les monedes socials i complementàries - Almeria 2010 (universitat d'estiu), Lió 2011 (Simposi internacional), Tolosa de Llenguadoc 2012 (trobada europea) -  han motivat a organitzar des de l'Associació ECOL3VNG, (Ecosistema econòmic ecològic local de Vilanova i la Geltrú) aquesta Trobada Estatal de monedes socials i complementàries.

Els objectius:
  • Afavorir el mutu coneixement de les experiències existents a l'estat.
  • Conèixer altres models existents i exitosos en el Planeta.
  • Avançar cap a la creació d'una xarxa estatal de monedes socials.
  • Avançar en el que anomenem "protocols de connexió" d'una moneda amb una altra, atesa la diversitat de models existents i la creença que és una oportunitat d'aquesta realitat emergent.
  • Donar a conèixer i difondre entre els ciutadans, comerços, negocis i productors locals de la nostra ciutat l’experiència que estem posant en marxa.
AMPLIAR

Web: http://encuentromonedasvng2012.blogspot.com 

Veure: Crónica del ’1er Encuentro Estatal de Monedas Sociales y Complementarias’