19.7.12

V Congrés Internacional de Conflictologia i Pau

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i el Campus per la Pau tenen el plaer de convidar-te al V Congrés Internacional de Conflictologia i Pau, que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de setembre de 2012 a Barcelona, al Cosmocaixa.

Enguany el congrés tornarà a reunir els experts de la resolució de conflictes d’arreu del món i serà una oportunitat única per a poder intercanviar experiències amb altres professionals i especialistes que treballen a favor de la pau, la justícia, la gestió de conflictes, la mediació, l’arbitratge i la conciliació.

Aquesta edició apostem pel treball en xarxa (networking) i volem afavorir la generació de noves idees gràcies a un format més dinàmic, integrador i participatiu que en anteriors ocasions. Les jornades s’han plantejat com un lloc de debat, de gestació de projectes i de taules rodones, dissenyats per a poder treballar sobre diferents aspectes de la conflictologia d’una manera més pràctica i viva.

Consulta el programa aquí.

Et convidem a acompanyar-nos en el V Congrés Internacional de Conflictologia i Pau i a poder intercanviar coneixements, experiències i innovacions amb nosaltres.

Pots inscriure’t a http://www.uoc.edu/symposia/conflictologia_i_pau/inscripcio.html.

Si vols més informació sobre l’assistència o la inscripció, pots contactar amb nosaltres directament a: peace@uoc.edu.

Eduard Vinyamata

Director del Campus per la Pau