27.6.11

Presentació del Programa Transparència


El Consell General de Cambres de Catalunya i el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya es complauen a convidar-vos a l’acte de presentació del programa tRanSparÈncia que tindrà lloc el proper dilluns 4 de juliol a les 18:30h  a la  Llotja de Mar. Passeig d'Isabel II 14. 08003 Barcelona.

La sessió de networking que tindrà lloc a les 16:00h està destinada a les empreses participants en els programa tRanSparEncia, conjuntament amb les empreses dels programes RSE.coop, RSE.pime i amb l’objectiu de promoure el coneixement mutu i la creació de noves oportunitats de negoci. Aquesta sessió està reservada a una persona per empresa. A partir de les 18:30h es poden afegir la resta de persones interessades en la presentació del programa tRanSparÈncia.


Aquest programa, pioner a nivell mundial, vol promoure la implantació de la Responsabilitat Social en la cadena de proveïment d’11 grans empreses catalanes. Podeu consultar el programa a Presentació del programa Transparència

El programa tRanSparÈncia és un projecte pioner a nivell mundial per impulsar la incorporació de la responsabilitat social al llarg de la cadena de subministrament de les empreses, que compta amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, el Fos Social Europeu i la participació del Global Reporting Initiative (GRI).
Data: dilluns 04.07.2011
Hora: 18:30 h
Llotja de Mar. Passeig d'Isabell II 14. 08003 Barcelona
Podeu confirmar la vostra assistència al telèfon: 93 416 94 57

Invitació [PDF, 369,74 KB.]
Programa de l'acte [PDF, 111,36 KB.]

Nota: Josep Maria Canyelles (Responsabilitat Global) és consultor del programa