Santamaria sentia una gran estima per la seva terra, i reivindicava la cuina tradicional catalana i els productes de pagès i de proximitat, a partir dels quals va convertir la nostra gastronomia en un referent internacional. Tot això el va portar a militar a Som lo que Sembrem, donant suport, des del primer dia, a la Iniciativa Legislativa Popular per prohibir els transgènics a Catalunya, i va ser un ferm defensor del menjar natural i ecològic.
Santi Santamairia, va encapçalar la manifestació de Som Lo Que Sembrem, el 28 de juny de 2009, sota el lema "Salut, Democràcia i Bons Aliments", on també va llegir el manifest dels cuiners "Per una alimentació Bona, Neta, Justa i sense Transgènics davant del Parlament de Catalunya (www.youtube.com/watch)(www.somloquesembrem.org/index.php).
[es] Chef de Barcelona enfrenta gastronomía natural vs molecular. Santamaria pide que los grandes restaurantes informen en la carta de los ingredientes utilizados para confeccionar cada plato.
Manifest dels Consumidors i dels professionals de la Gastronomia, la Salut i l’Alimentació
El fòrum de la gastronomia sostenible, la salut i l'empresa. Girona serà la capital mundial de la gastronomia des d'avui fins dimecres
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada