12.1.11

La Fundació puntCAT invita els titulars dels dominis a elegir el projecte social on col·laborar

Hem rebut de la Fundació puntCAT una invitació amb la voluntat que els titulars de dominis .cat puguin participar més en la gestió de puntCAT. Algunes empreses i caixes han començat darrerament a implicar els seus clients en la gestió de la seva acció social i ens alegra que la Fundació puntCAT s'hi sumi.

En aquesta primera ocasió han ofert la possibilitat de decidir l'entitat receptora dels 2.000€ que enguany puntCAT destinarà com a donació de Nadal. Moltes organitzacions per aquestes dates destinen grans recursos a felicitacions i regals. A puntCAT volen destinar aquests diners a un projecte social elegit entre els usuaris.

En el nostre cas hem emès el vot per la Fundació Banc dels Aliments, havent valorat que la situació de crisi econòmica afecta moltes famílies que tenen com a darrer suport l'acció d'algunes entitats socials i molt especialment l'actuació portada a terme per aquesta fundació.

Tu ets .cat, tu decideixes!

Per segon any consecutiu en aquestes dates, puntCAT ajuda a una entitat que treballi en benefici dels qui més ho necessiten. Enguany, tots els titulars d'un domini .cat, teniu la possibilitat de decidir en quin d'aquests projectes col·laborem.

És ben fàcil, només cal que triïs l'entitat a la que vols que li fem arribar aquesta donació, escriguis el codi de seguretat i cliquis sobre el botó 'Desa la meva elecció'.
Cooperativa d'Iniciativa Social
Projecte Petit Pont
CRAE (Centre Residencial d'Acció Educativa)
http://www.aema.cat

Associació Barcelona Down
Formació i recolzament a les famílies amb síndrome de Down
http://www.barcelonadown.org

Pallapupas Pallassos d'Hospital
Humanitzar la salut a través del riure
http://www.pallapupas.org

Fundació Banc dels Aliments
Cadena solidària de donació altruista d'aliments
http://www.bancdelsaliments.org

Qualsevol de les anteriors

No m'agrada la iniciativa