27.12.10

A Farm for the Future (Una granja per al futur)

[ca] Us proposem el reportatge A Farm for the Future (Una granja per al futur), on es  presenta la permacultura a partir de la vivència d'un cas. Aquest vídeo en anglès ha estat subtitulat al castellà per la Xarxa de transició de la Patagònia argentina. El podreu seguir a http://vimeo.com/18161854 o també en un web de permacultura on en trobareu d'altres. Trobareu més informació sobre aquest documental a http://sites.google.com/site/sinpetroleo/cine/farmfuture.

[es] Os proponemos el reportaje A Farm for the Future (Una granja para el futuro), donde se presenta la permacultura a partir de la vivencia de un caso. Este vídeo en inglés hasido subtitulado al castellano por la Red de transición de la Patagonia argentina. Lo podréis seguir a http://vimeo.com/18161854 o también en una web de permacultura donde encontraréis otros. Encontrará más información sobre este documental en http://sites.google.com/site/sinpetroleo/cine/farmfuture.

[en] We propose you the report A Farm for the Future, where you will learn about permaculture.  Watch it in: http://vimeo.com/18161854 or in a permacultura, site where you will find others. Learn more about this documentary http://sites.google.com/site/sinpetroleo/cine/farmfuture.