3.1.09

L’ADEG promou la compra «al costat de casa»

L’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf insisteix a les administracions locals i al conjunt dels estaments públics que realitzin les seves compres a través dels proveïdors del seu entorn més proper.

Molt més encara en una situació econòmica tan adversa, cal que totes les accions de compra de béns i serveis per part dels particulars, de les empreses i de les entitats públiques es concentrin -sempre que sigui possible- en els professionals, les empreses i els establiments del nostre entorn més proper.

Les comarques del Penedès i el Garraf tenen, en conjunt, una capacitat i una diversitat d’oferta comercial i de serveis que és del tot suficient per satisfer qualsevol demanda i qualsevol nivell d’exigència. El fet de comprar «al costat de casa» contribueix en gran manera al manteniment d’una estructura comercial i empresarial autòctona i arrelada al territori, i això afavoreix unes dinàmiques econòmiques positives i el manteniment dels llocs de treball que en depenen. Ara, més que mai, cal que tots plegats estem «de part nostra», del nostre comerç i de les nostres empreses.

Web de l'Associació d'Empresaris ADEG: http://www.adeg.cat/

PD: Nova informació sobre el mateix contingut:

Al 2009, posem-nos «de part nostra»
Ens arriba un any tacat d’incertesa i, tòpics a banda, potser ens resultarà més saludable rebre’l amb el coratge necessari. Per a aquest constipat no hi ha cap xarop però hi podem posar altres remeis.

Des de l’ADEG, volem insistir a les empreses i al sector públic en la conveniència d’establir o bé reforçar lligams comercials amb proveïdors de l’entorn més proper, afavorir els nostres negocis i, sobretot, fer pinya entre tots el que formem part d’aquestmagnífic teixit social, econòmic i polític del Penedès i el Garraf.

L’estratègia que ens mana és posar-nos, cadascun de nosaltres i per a tots nosaltres, «de part nostra». Potser d’aquesta manera podrem defensar tot allò que és nostre i generarem una xarxa de complicitats comercials i recíproques.
L’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf posa a disposició de particulars, empreses i administracions públiques un servei de consulta que us atendrà amb immediatesa per orientar-vos en relació amb els diferents proveïdors de béns i serveis que podeu trobar a prop vostre, al costat de casa; no cal anar més lluny. + info