25.1.09

El Pacte Mundial anuncia projecte per a abordar dilemes en Drets Humans

(Nova York, 10 de desembre de 2008) - Avui, el Pacte Mundial de les Nacions Unides i Maplecroft han posat en marxa un fòrum de recerca i solucions de projecte sobre "Drets Humans dilemes per a les empreses multinacionals (EMN) en mercats emergents". El projecte, finançat per una subvenció de tres anys per la Fundació de GE a la Fundació per al Pacte Mundial, té per objecte millorar la comprensió dels drets humans dilemes per a un comportament empresarial responsable, contribuint així al lideratge mundial i les millors pràctiques, especialment en els mercats emergents.

L'informe inclourà àmpliament investigat, estudis de cas en profunditat dels dilemes dels drets humans, considerats des de la perspectiva de les diferents parts interessades, així com un conjunt de solucions pràctiques a aquests problemes des de diferents punts de vista de parts interessades.

La iniciativa comptarà amb un fòrum en línia per discutir estudis de casos i solucions pràctiques contribueixen als dilemes que afronten els drets humans per part de les empreses, així com les següents activitats encaminades a facilitar la consulta entre les múltiples parts interessades.

Llegir al web del Global Compact - amb traducció automàtica