9.1.09

Canyelles parlarà sobre RSE a Manacor

Josep Maria Canyelles, promotor de Responsabilitat Global, farà una conferència a Manacor titulada “La corresponsabilitat social a les empreses: implicacions sociolingüístiques” en el marc de la Jornada “Perspectives sociolingüístiques i llengua catalana”.

Aquesta jornada està organitzada per l'Ajuntament de Manacor, per mitjà de l’Escola Municipal de Mallorquí i coordinat per Bernat Joan i Marí. Hi col·laboren la Universitat de les Illes Balears, el Consell Insular de Mallorca i el Govern de les Illes Balears.

Canyelles parlarà el dimarts 20 de gener de 2009, a les 20.15 hores, en el Centre Sociocultural del Consell de Mallorca (c. de Pius XII, 5, de Manacor). També intervenen en el curs: Aureli Argemí (director general del CIEMEN), Mònica Sabata (directora de l'Institut Linguapax), Antoni Mir (director de Linguamon - Casa de les Llengües), Miquel Strubell (UOC), Bernat Joan, i Joan Soler (Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya).

Manacor, amb més de 40.000 habitants, és la segona ciutat més gran de l'illa de Mallorca, i molta gent arreu del món la coneixen no solament pels atractius turístics i culturals sinó per ser la ciutat del tennista Rafel Nadal.

La inscripció a l'acte té una matrícula de 50€.