12.1.09

3a Jornada Generacional d'Economia


El proper 20 de febrer tindrà lloc a ESADEFORUM una nova edició de la JORNADA GENERACIONAL D'ECONOMIA (JGE). La Jornada és un espai de trobada de tots aquells a qui ens interessa i preocupa el present i el futur econòmic del nostre país, i que volem conèixer-ne més coses però també dir-hi la nostra -críticament, si cal.

Així, durant tot un dia tindrem conferències magistrals, presentacions, debats, ocasions per a la interacció entre nosaltres -com el dinar-, etc. Enguany el tema central de la JGE serà 'El nostre món és el món', i reflexionarem i opinarem sobre la globalització i sobre la internacionalització de l'economia catalana, fent especial atenció a com la condiciona l'actual context de crisi.

A la web de la JGE3 (http://www.jornadage.cat/) podràs trobar més informació sobre els temes de les sessions de treball, la vintena de ponents previstos (entre els quals l'economista Enrico Spolaore), com inscriure's (hi ha un descompte de 10€ si es fa abans del 20 de gener), les anteriors Jornades, etc.

La JGE s'adreça en primer lloc a emprenedors, directius i professionals de les generacions nascudes als anys 60 i 70. Organitzen la Jornada les entitats Espai Vicens Vives, Associació Catalana de Professionals i Espai Hayek de la Fundació Catalunya Oberta, amb la col·laboració d'una quinzena més d'associacions i institucions de la societat civil catalana.