17.8.08

Les penes de la Renfe


La penosa web de Renfe en la qual és molt complicat cercar els horaris dels trens té una competència en una web alemanya, en la qual es diu que és possible fer-ho amb més facilitat. Una bona lliçó per a la companyia que ha demostrat major incapacitat de gestió en els darrers temps.


Informa xarxanet.org que últimament, han estat moltes les queixes sobre el web de Renfe. Una d'aquestes és que no es poden consultar horaris d'estacions petites. Alguns internautes han descobert que els trens alemanys sí que recullen aquesta informació.


Algun internauta que havia tingut problemes per trobar els horaris dels trens de Renfe d'algun poble petit ha descobert que la companyia alemanya de trens, DB Bahn, sí que disposa d'aquesta informació. Només cal anar al seu web i cercar l'estació. A més a més, es pot canviar la llengua d'alemany a castellà. Renfe, per la seva banda, ha renovat el seu web fa poc i ha intentat solucionar aquest problema.Traducir CASTELLANO Translate ENGLISH Traduire FRANÇAIS Übersetzen DEUTSCH Arrevirar ARANÉS

0 comentaris: