16.4.17

Vector 5 participa en l'acompanyament a governs locals de la Diputació de Barcelona. Capellades també desenvolupa la seva responsabilitat social

En el marc d'un pla pilot de la Diputació de Barcelona de suport a la gestió de la responsabilitat social municipal, aquesta setmana es va treballar la diagnosi i algunes propostes amb l'equip de govern de l'Ajuntament de Capellades.

Josep Maria Canyelles, de l'empresa experta Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat, ha fet l'acompanyament a l'Ajuntament, s'ha dialogat amb l'equip tècnic i amb l'equip de govern, i finalment s'ha presentat una diagnosi amb les bones pràctiques i les àrees de millora, amb algunes propostes sobre les quals s'està reflexionant per establir una priorització.

Al web municipal s'ha presentat la notícia, amb una fotografia on es veu l'alcalde acompanyat de l'equip de govern, l'expert Josep Maria Canyelles i Mònica Pagès, tècnica de la Diputació de Barcelona:

Lliurament a l ’Ajuntament de Capellades de la diagnosi de la Responsabilitat Social
Dimecres, 12 d'abril de 2017

Des de l’Ajuntament de Capellades, conjuntament amb la Diputació de Barcelona, s’està treballant en l’elaboració d’un Pla de Responsabilitat Social de l’Ajuntament de Capellades.

El projecte està dirigit per Josep Maria Canyelles, un dels impulsors d’aquest concepte a Catalunya.

Durant uns mesos s’ha estat treballant en la diagnosi i elaboració del Pla. A la trobada d’aquesta setmana s’ha fet el retorn a l’equip de govern de l’informe de diagnosi de les cinc dimensions de la responsabilitat social, bon govern, social, laboral, econòmica i medi ambiental.

En aquest sentit, el regidor d’Acció Social, Salvador Vives, valora molt positivament l’informe de diagnosi que ens han lliurat i que abans de dos mesos es realitzarà el tancament definitiu de les bones pràctiques més destacades que s’han identificat i les àrees de millora en matèria de Responsabilitat Social.