17.3.23

Aportacions de la campanya #IgualtatÉsUrgent8M @odeecambra

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, l’Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE) de la Cambra de Comerç de Barcelona va proposar fer sentir la veu per a la igualtat de gènere a través de la campanya #IgualtatÉsUrgent8M. [vídeo inicial de la campanya]

Aquestes són algunes de les aportacions resultat de la campanya i també podeu accedir al recull de les propostes més urgents per aconseguir la Igualtat.

 

 

CAMPANYA

La igualtat de gènere és un dret humà fonamental i l’Objectiu nº 5 de l’Agenda 2030. Però malgrat els avenços de les darreres dècades encara hi ha moltes dificultats:

  • les lleis i les normes socials discriminatòries continuen sent generalitzades
  • les dones segueixen estant infra-representades a tots els nivells de lideratge polític, econòmic i social
  • 1 de cada 5 dones i nenes d’entre 15 i 49 anys afirma haver patit violència sexual o física a les mans d’una parella íntima en un període de 12 mesos

Nosaltres hem preguntat: Què afegiries TU a la llista?  Què caldria afrontar JA? Què és per a tu més urgent per a aconseguir la igualtat de gènere?

Us hem convidat a respondre a AQUESTA PREGUNTA a través d’un vídeo per compartir a les xarxes socials amb el hashtag #IgualtatÉsUrgent8M.

COM S’HA PARTICIPAT?

S’ha demanat per les diferents xarxes socials que es gravi un vídeo, de durada màxim d’un minut i en vertical, responent a la pregunta «Per a  MI, QUÈ és el més URGENT per a aconseguir la IGUALTAT DE GÈNERE” i compartir aquesta gravació amb tanta gent com es pugui utilitzant els canals i les etiquetes que trobaràs a continuació.



Twitter: #IgualtatÉsUrgent8M / @odeecambra

Linkedin: #IgualtatÉsUrgent8M / Observatori Dona Empresa Economia

Instagram: #IgualtatÉsUrgent8M / @odeecambrabcn

Whatsapp: #IgualtatÉsUrgent8M / Amb link a la campanya perquè s’hi sumin les teves amistats

Font: www.donaempresaeconomia.org/campanya-igualtatesurgent8m/