26.9.22

Vector5 dona suport als ens locals de les comarques gironines, com el Consell Comarcal del Ripollès, per integrar l'Agenda 2030 i els #ODS

  • Josep Maria Canyelles i Mercè Casals, de la consultora Vector5, estan donant suport al Consell Comarcal del Ripollès en l'alineació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Aquesta acció i moltes altres són possibles per la línia de subvencions de la Diputació de Girona, que pretén que els ens locals de les comarques gironines avancin en els seus compromisos de desenvolupament sostenible d'acord amb el full de ruta que marca l'Agenda 2030 de Nacions Unides.

Vector5 | excel·lència i sostenibilitat és una consultoria pionera en l'acompanyament a tota mena d'organitzacions, empreses, entitats socials i organismes públics, en el desenvolupament de la seva responsabilitat social. Des del 2015, amb l'aprovació de l'Agenda 2030 per part de Nacions Unides, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) constitueixen el full de ruta de la Humanitat, i Vector5 SCCL dona suport en els processos de sensibilització, formació directiva i tècnica, alineació dels plans d'acció i estratègia, diàleg amb grups d'interès, processos de cocreació, implantació d'iniciatives, etc., de manera personalitzada a les necessitats de cada organització.

Podeu veure la notícia de la formació a Ripoll a la Televisió del Ripollès, amb les paraules de Lluís Puig, president del Consell Comarcal, i de Josep Maria Canyelles i Mercè Casals, de Vector5, consultora cooperativa d'iniciativa social.

La fi de la pobresa, la igualtat de gènere o l’educació de qualitat són alguns dels disset objectius de desenvolupament sostenible, ODS, que va aprovar les Nacions Unides el 2015. Un repte global que té impacte local i per aquesta raó aquesta setmana s’està fent formació des del Consell Comarcal a entitats, tècnics i càrrecs electes. Els objectius s’han d’assolir el 2030 i el rellotge va corrent. 

Font noticies TV Ripollès