19.7.22

Les pimes poden avançar-se a futurs requeriments legals i del mercat amb l’RSE.Pime

  • Amb aquests dos flaixos d’especial rellevància, les empreses petites i mitjanes poden comprendre per què el Programa RSE.Pime els pot ser útil.
  • Pensat per a pimes que se saben anticipar als temps amb visió de futur per avançar cap a un teixit empresarial més sostenible i per tant més competitiu.

1És urgent que les empreses petites i mitjanes també es preparin davant les noves tendències normatives: les empreses de més de 10 persones estaran obligades previsiblement a presentar memòria de responsabilitat social a partir del 2026 conjuntament amb els comptes anuals, així com ara són solament les de més de 250 persones (Estat d’Informació No Financera- EINF). No és convenient ni eficient abordar aquesta previsió solament com una obligació normativa ja que també és un requeriment creixent dels mercats. Podeu anar-ho integrant dins la gestió i la cultura organitzacional a partir de la participació en el Programa RSE.Pime.

2 Cada vegada són més les empreses que opten per orientar-se a un propòsit empresarial, amb la voluntat de crear valor compartit. Actualment s’està tramitant la creació d’una nova figura societària en aquest sentit. Les empreses que visquin al marge d’aquestes tendències tindran limitacions per competir. El Programa RSE.Pime us permetrà avançar en el vostre sentit de propòsit per anar desenvolupant un model d’empresa i una estratègia de negoci per preparada per a la competitivitat sostenible.

No espereu més 👇🏻

  • Participeu en el prograna RSE.Pime i entreu a formar part  d’aquesta xarxa d’aprenetatge.
  • L’RSE.Pime és un programa gratuït.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ATENCIÓ PIMES: Respon.cat llança la nova edició del Programa RSE.Pime, un pla d’acció en RSE en 10 sessions per guanyar competitivitat orientant-se a un propòsit empresarial
  Llancem l’RSE.Pime 2022-2023, el programa de referència en Responsabilitat Social per a les pimes catalanes.
  Una nova oportunitat per fer un salt qualitatiu de la gestió de la Responsabilitat Social i orientar-se a un propòsit empresarial.
  L'acompanyament RSE.pime consta de vuit sessions en línia, dues sessions presencials grupal i dues consultories in company.
Vols fer un salt qualitatiu en la gestió de la teva RSE? L'RSE.Pime és la teva oportunitat!



 

✅    RSE.Pime és un programa pràctic d’implantació de la Responsabilitat Social a les Pimes catalanes

✅    Les empreses participants disposen d’un Pla d’acció a mida per mitjà d’un procés de 10 tallers grupals i dues consultories a l’empresa.

✅    Amb RSE.Pime es genera un espai d'intercanvi i debat amb pimes compromeses amb els valors i la sostenibilitat com a elements competitius de les organitzacions.

El programa RSE.Pime s’estructura com una xarxa d’aprenentatge de Responsabilitat Social que pretén la integració de la sostenibilitat en les pimes seleccionades com a participants.

Durant mig any, directius i directives de pimes es reuneixen un cop al mes en un grup amb totes les organitzacions participants per aprofundir en el sentit empresarial de l’RSE i desenvolupar el propi Pla d’acció. Facilita eines i procediments de millora en la gestió econòmica, social i ambiental  a partir  de  la  implantació  dels valors d’RSE a la cultura empresarial de l’organització.
La força d’RSE.Pime és que ofereix a les empreses de manera àgil un programa complet d’aprenentatge sobre l’RSE amb 10 tallers en grups reduïts de nivell directiu, més dues sessió de consultoria a l’empresa, i una darrera trobada general per avaluar, tot orientat a l’acció.

 

Cada vegada més pimes comprenen que la seva competitivitat depèn de tenir un sentit de propòsit que marqui la diferència

  • Més de 150 pimes aposten per una gestió responsable després d’aquesta vuitena edició de l’RSE.Pime.
  • L’RSE.Pime és una gran oportunitat per a les pimes catalanes de fer un salt qualitatiu en la gestió de la seva Responsabilitat Social.
  • La inscripció a l'edició 2022-23 està oberta: Respon.cat llança la nova edició del Programa RSE.Pime