1.10.21

Cicle de trobades dirigides a empreses per a la inclusió laboral, amb la participació de Josep Maria Canyelles i José Maria Batalla

El 6 d'octubre s'inaugura el cicle adreçat al teixit empresarial de la ciutat amb la xerrada virtual 'Repensant l'empresa del futur, claus per a la inclusió amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible'.

El 6 d’octubre s’inaugura el cicle de xerrades adreçades al teixit empresarial de la ciutat organitzades per la Xarxa per a la Inclusió Laboral.


Empresari o empresària, vols que la teva empresa inclogui persones que aportin talent i capacitats diverses? Aquest cicle et dona un espai per compartir algunes experiències i formes exitoses de fer-ho, centrant el tema en la inclusió laboral de les persones amb discapacitat i en el guany que la diversitat aporta a uns i altres.

El cicle proposa tres xerrades-debat:

  • El 6 d’octubre, amb el títol ‘Repensant l’empresa del futur, claus per a la inclusió amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)’. A càrrec de Josep Maria Canyelles, de Respon.cat i Josep Maria Batalla de la Casa de Carlota & friends, experts en la temàtica. Moderarà Francina Ballester de l’entitat ACAPPS. 
  • El 10 de novembre, amb el títol ‘Beneficis per a les empreses: la inclusió beneficia a totes, de les petites a les més grans’. Pendent ponents i moderador/a.
  • El 3 de desembre, amb el títol ‘L’èxit de la inclusió: quins són els factors que ho fan possible’. Pendents ponents i moderador/a.

Totes les xerrades seran en línia de les 12.30 a les 14 hores, obertes a tothom i gratuïtes. Cal inscripció prèvia. La podeu fer accedint a aquest cartell informatiu o omplint el formulari d’inscripció.

Font: https://www.dropbox.com/s/4s199i31vwagdld/Captura%20de%20Pantalla%202021-10-06%20a%20les%2013.51.30.png?dl=0  

Fuente: https://ajuntament.barcelona.cat/contractaciopublica/es/actualidad/ciclo-de-encuentros-dirigidos-a-empresas-para-la-inclusion-social-2_1103258