7.6.21

ATENCIÓ PIMES: Respon.cat llança la nova convocatòria del programa gratuït RSE.Pime, un pla d’acció d'RSE en 10 sessions

  • Llancem l’RSE.Pime 2021, el programa de referència en Responsabilitat Social per a les pimes catalanes.
  • L’acompanyament RSE.pime consta de 10 sessions en línia i dues consultories in company.

El programa RSE.Pime s’estructura com una xarxa d’aprenentatge de Responsabilitat Social que pretén la integració de la sostenibilitat en les pimes seleccionades com a participants.

Durant mig any, directius de pimes es reuneixen un cop al mes en un grup amb totes les organitzacions participants per aprofundir en el sentit empresarial de l’RSE i desenvolupar el propi Pla d’acció. Facilita eines i procediments de millora en la gestió econòmica, social i ambiental  a partir  de  la  implantació  dels valors d’RSE a la cultura empresarial de l’organització.

La força d’RSE.Pime és que ofereix a les empreses de manera àgil un programa complet d’aprenentatge sobre l’RSE amb 10 tallers en grups reduïts de nivell directiu, més dues sessió de consultoria a l’empresa, i una darrera trobada general per avaluar, tot orientat a l’acció.

Programa d’acompanyament RSE.Pime 2021

✅    RSE.Pime és un programa pràctic d’implantació de la Responsabilitat Social a les Pimes catalanes

✅    Les empreses participants disposen d’un Pla d’acció a mida per mitjà d’un procés de 10 tallers grupals i dues consultories a l’empresa.

✅    Està promogut per Respon.cat, amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració del Consell de Cambres de Comerç i la Cambra de Barcelona.

Més informació sobre l’RSE.PimeSol·licitud inscripció RSE.Pime 2021-22