30.6.21

Atenció Pimes: Darrera oportunitat per inscriure’s a l’RSE.Pime 2021-2022

  • Fins al 21 juliol segona tanda per inscriure’s a l’RSE.Pime, per a pimes catalanes que vulguin desenvolupar el seu propòsit.
  • Un pla d’acció en RSE en 10 sessions en línia i dues consultories in company.
 

El programa RSE.Pime s’estructura com una xarxa d’aprenentatge de Responsabilitat Social que pretén la integració de la sostenibilitat en les pimes seleccionades com a participants.

PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA RSE.PIME 2021-2022

Durant mig any, directius de pimes es reuneixen un cop al mes en un grup amb totes les organitzacions participants per aprofundir en el sentit empresarial de l’RSE i desenvolupar el propi Pla d’acció.

Es faciliten eines i procediments de millora en la gestió econòmica, social i ambiental  a partir  de  la  implantació  dels valors d’RSE a la cultura empresarial de l’organització.

Treballem el propòsit de les pimes per alinear-lo amb el model de negoci i així crear valor i reforçar les relacions de confiança amb els grups d’interès des de la conherència i la gestió integrada.

L’RSE.Pime està promogut per Respon.cat, amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració del Consell de Cambres de Comerç i la Cambra de Comerç de Barcelona.