15.3.21

Sessió de presentació del nou Perfil de Compromís Social de La Unió

Vols anticipar-te als nous requeriments de contractació per la prestació de serveis d’atenció a les persones en el marc d’unes xarxes de provisió estables, inclusives i socialment responsables?



Una nova eina que des de l’anàlisi dels principals vectors de compromís social, posiciona les entitats sanitàries i socials vers la contractació responsable des del coneixement expert del sector sanitari i social, i el coneixement expert en responsabilitat social. Aquesta nova eina permetrà tenir una diagnosi de l'organització en els 5 vectors clau de compromís social (social, econòmic, laboral, bon govern i ambiental) des de la perspectiva de la contractació responsable, contemplant la personalització d’aquests requeriments a la vostra entitat social i/o sanitària, identificant els elements de millora, i agregadament promoure l’intercanvi d’experiències d’èxit i enfortir els valors de transparència, confiança i compromís social.

12.30 - 12.35

Benvinguda, a càrrec de Roser Fernández, directora general de La Unió.

12.35 - 13.05

La compra pública social i de qualitat com a eina de recuperació econòmica, a càrrec de Mercè Corretja , directora general de contractació pública de la Generalitat de Catalunya. Josep M. Bosch, assessor jurídic de La Unió i la Fundació Unió.

13.05 - 13.30

El Perfil de Compromís Social de La Unió: què és i com s’aplica? Josep M. Canyelles, soci consultor, i Marc Brugueras , coordinador de projectes, de Vector5.

13.30

Cloenda, a càrrec de M. Emilia Gil, directora tècnica de la Fundació Unió

Amb la col·laboració de: 



Online a través de la plataforma Zoom.

Dimecres, 17 de març, de 12.30 h a 13.30h.

Cal inscripció per rebre les credencials de connexió.

Les incripcions estan obertes fins el començament dels webinars.

Inscriu-te a la sessió


Contacta'ns

uch@uch.cat | Tel 93 209 36 99

Unió Catalana d'Hospitals | València, 333, 08009 Barcelona