1.10.20

Participeu a la Setmana de la Natura: Biohabitabilitat a casa, edificis saludables [07/10/2020]

 

Data: 07/10/2020 – 18.30h.
Lloc: Setmana de la Natura – Taller virtual (Zoom)


Xerrada-taller virtual per descobrir com la Natura pot condicionar negativament la nostra salut a casa i com solucionar-ho

Des d’Edificis Positius i en col·laboració amb l’Enginyer de Camins, Canals i Ports i Geobiòleg Carles Surià, promovem els estudis de Biohabitabilitat a les nostres llars per detectar possibles afectacions a la salut provocades per causes naturals i artificials. Amb aquesta xerrada-taller podreu conèixer quines són les causes, naturals o artificials, que poden provocar símptomes com l’insomni, la depressió, la fatiga, el mal de cap, la infertilitat i, en general, la pèrdua de benestar. També podreu fer preguntes i rebre consells per millorar l’espai i la vostra salut.

La xerrada-taller virtual es farà mitjançant la plataforma Zoom i tindrà una primera part explicativa i una segona part d’interacció amb la participació de les persones inscrites, que poden participar des de casa seva, tant de forma individual com en família.

Cal fer inscripció prèvia en aquest formulari o enviant un correu a info@edificispositius.cat per rebre les instruccions i clau d’accés.

Us recomanem