29.9.20

L'RSE té retorn per a les pimes, afirma Josep Maria Canyelles al webinar de l'ACCID


El dilluns 21 de setembre es va dur a terme la conferència Webinar online sobre “Amb valor afegit. L’RSE té retorn per a les pimes” a càrrec del Sr. Josep Maria Canyelles. Soci-consultor de Vector5 excel·lència i sostenibilitat i president de TSR Territori Socialment Responsable. Gràcies a la plataforma online cedida per la World Compliance Association.

El Sr. Canyelles va esmentar que, per una banda, cada cop són més les pimes que tenen compromisos de responsabilitat social, però encara són moltes les que no comprenen el sentit empresarial i estratègic d’aquest enfocament de gestió i de com pot beneficiar la pime

Es va fer la següent pregunta: avui dia, una pime sense un propòsit empresarial pot pretendre assolir l’excel·lència? Són massa els riscos de no comprendre les expectatives de la societat i dels diferents grups d’interès, començant pel mateix equip intern. El webinar va permetre accedir gratuïtament al llibre «Amb valor afegit», elaborat per Josep Maria Canyelles de Vector5 per a la Càtedra RSU de l’UdG.

+ Enllaç al PPT del ponent

+ Enllaç al vídeo de la conferència

 Font