21.9.20

Conferència webinar online de Josep Maria Canyelles aquesta tarda (ACCID): “Amb valor afegit. L’RSE té retorn per a les pimes”

Per una banda, cada cop són més les pimes que tenen compromisos de responsabilitat social. Però encara són moltes les que no comprenen el sentit empresarial i estratègic d’aquest enfocament de gestió i de com pot beneficiar la pime. La pregunta és: avui dia, una pime sense un propòsit empresarial pot pretendre assolir l’excel·lència? Són massa els riscos de no comprendre les expectatives de la societat i dels diferents grups d’interès, començant pel mateix equip intern. El webinar permetrà accedir gratuïtament al llibre «Amb valor afegit», elaborat per Josep Maria Canyelles per  a la Càtedra RSU de l’UdG.

El webinar serà en castellà ja que està obert a llatinoamèrica.

Ponent:

Josep Maria Canyelles. Soci-consultor de Vector5 excel·lència i sostenibilitat i president de TSR Territori Socialment Responsable.

 

Com accedir a la xerrada ONLINE?

Abans de la sessió, vostè rebrà un correu electrònic amb l’enllaç URL per a poder accedir a la sessió ONLINE.

  • Per a accedir cal identificar-se amb el nom i adreça de correu electrònic
  • Una vegada dins, cal seleccionar l’opció de “Llamar con mi ordenador” per a activar el so correctament. 
  • Els micròfons dels assistents han d’estar apagats durant tota l’activitat per a no interferir en les ponències. Es podran fer preguntes a través del xat

Podrà gaudir de la xerrada del ponent i veure la presentació Power Point.

Per a qualsevol dubte contacti al correu info@accid.org

Formulari inscripció


Data: setembre 21
Hora: 6:00 pm - 7:30 pm

Web: www.accid.org