31.8.20

Webinar gratuït del Col·legi d'Auditors: Activem l'equip humà amb els ODS

Us convido a un webinar gratuït organitzat pel Col·legi d'Auditors sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible en el context actual que estem vivint i com els podem usar per activar l'equip humà! 

Ponents: Josep M. Canyelles. TSR Territori Socialment Responsable i Vector5 | excel·lència i sostenibilitat. Currículum Descarrega PDF (438KB)

Data: dl 7 de setembre de 2020
Homologació: no homologa
Horari: d'11:00 a 12:00 hores
Lloc: Zoom

 
Us convidem a un taller per comprendre de manera molt directe els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides: com cadascú de nosaltres els podem aplicar a la nostra realitat quotidiana.

En el marc del taller es treballarà sobre com activar un àmbit de gestió dels reptes de desenvolupament sostenible des de la proximitat. Metodològicament es treballarà a partir d’una organització especial, l’edifici on residim, per abordar els ODS d’una manera que tothom pot abordar: és la manera més ràpida de comprendre que ens afecten a molts nivells alhora que els podem vincular a una manera positiva de viure.

En els propers anys, la vida a les ciutats tindrà una evolució important. Avancem-nos-hi amb possibles accions que afectin totes les dimensions dels ODS: Persones, Planeta, Prosperitat, Pau, Partenariats.

Aquest aprenentatge serà útil a nivell personal però el podrem traspassar al nivell corporatiu: moltes empreses comencen a fer accions de voluntariat corporatiu. Una modalitat molt flexible i apta per a les organitzacions més petites és el Veïnatge Positiu, fet que facilitarà el desenvolupament d’habilitats socials, comunicatives i de lideratge en les persones i desenvolupament dels valors i sentit de compromís de l’empresa.
  • Places limitades. Inscriure's
  • La sessió es desenvoluparà per mitjà plataforma zoom
  • Qualsevol dubte sobre el funcionament de zoom, contacteu amb l'Escola d'Auditoria via correu electrònic: eda@auditors-censors.com o telefònicament: 932803100
  • Font