3.7.20

Us presentem propostes i reflexions interessants: posem en marxa les #ConversesResponsables. Comencem avui a les 17h amb Mercè Mullor, reelegida presidenta de Respon.cat (Instagram Live)


Avui a les 17h, Josep Maria Canyelles conversarà amb Mercè Mullor, consellera delegada de Mullor SA, que va ser reelegida ahir presidenta de Respon.cat. Amb aquesta conversa iniciem les #ConversesResponsables, que es portaran a terme a Instagram Live, des del compte de Respon.cat (instagram.com/respon.cat).

Les converses formen part d’un entorn de responsabilitat social. Des de Respon.cat tenim Converses Responsables amb persones que contribueixen a expandir la responsabilitat des de les seves organitzacions, les empreses membres de l'associació.

El format pretén ser distès i agradable, converses breus de 20 a 30 minuts, que s’emeten en directe a mitja tarda per Instagram Live i que divulguem posteriorment pels nostres canals d’IGTV, YouTube i les altres xarxes socials, per facilitar la interacció. 
A banda, Josep Maria Canyelles també porta a terme amb el mateix format les #ConversesPositives , en aquest cas del canal https://www.instagram.com/jmcanyelles. Des d'aquesta altra experiència, ja ha entrevistat diverses persones.