10.7.20

ATENCIÓ PIMES: Respon.cat llança una convocatòria gratuïta online d'RSE.Pime per apoderar les pimes en models de negoci responsable

  • L'RSE.Pime, el programa de referència en Responsabilitat Social per a les pimes catalanes, ja ha acollit 130 pimes.
  • La novetat del format virtual ha comportat el doble de sessions però de la meitat de durada.
El programa RSE.Pime s’estructura com una xarxa d’aprenentatge de Responsabilitat Social que pretén la integració de la sostenibilitat en les pimes seleccionades com a participants.

Durant mig any, un màxim de 20 persones directives de pimes es reuneixen virtualment cada quinze dies per aprofundir en el sentit empresarial de l’RSE i desenvolupar el model de negoci. Facilita eines i procediments de millora en la gestió econòmica, social i ambiental a partir de la implantació dels valors d’RSE a la cultura empresarial de l’organització.

La força d’RSE.Pime és que ofereix a les empreses de manera àgil un programa complet d’aprenentatge sobre l’RSE amb 10 tallers en grups reduïts de nivell directiu, més dues sessió de consultoria a l’empresa, i una darrera trobada general per avaluar, tot orientat a l’acció. La primera i la darrera trobada seran presencials si les circumstàncies del moment ho permeten.


✅ RSE.Pime és un programa pràctic d’implantació de la Responsabilitat Social a les Pimes catalanes.
✅ Les empreses participants disposaran d’un Pla d’acció a mida per mitjà d’un procés de 10 tallers grupals i dues consultories a l’empresa.
✅ Està promogut per Respon.cat, amb la col·laboració del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya, la Cambra de Comerç de Barcelona i el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.


INSCRIPCIONS: DUES RONDES D'ACCEPTACIÓ

1a RONDA: inscripcions rebudes abans del 25 JULIOL 2020.
2a RONDA: inscripcions rebudes abans del 5 DE SETEMBRE 2020.

Reportatge de l’edició 2019 del programa RSE.Pime amb el testimoni de les empreses participants:



Fitxa de bones pràctiques en RSE

En acabar el programa,d’acompanyament, les empreses participants disposaran d’una fitxa on s’han identificat les bones pràctiques que estan duent a terme en matèria de Responsabilitat Social. Aquest document té un doble objectiu, per una banda és el punt de partida per a elaborar el Pla d’Acció en RSE ,i per una altra banda és un material comunicatiu elaborat per una persona experta externa a l’empresa que aquesta pot utilitzar de la manera que consideri més adient. Vegeu la Publicació conjunta de la fitxa de bones pràctiques de les empreses participants de l’RSE.Pime 2018 

Notícies anteriors: