9.12.19

[JORNADA] TSR presentarà Edificis Positius dins SMART_CITIES_BCN


  • En els propers anys, viurem uns processos de transformació socials i econòmics, tractorats per la tecnologia i a on les ciutats, seran el tauler de joc on s'implementaran.
  • TSR hi proposarà l'apoderament de les persones per reforçar la dimensió social a partir d'iniciatives per afavorir el bon veïnatge com Edificis Positius.


JORNADES SMART_CITIES_BCN

Potència l'intercanvi de coneixement i experiències sobre les nostres ciutats intel·ligents, amb la utilització de la tecnologia, la innovació i l'humanisme, com a eines bàsiques del seu desenvolupament.

Per a això, abordem les principals temàtiques relacionades amb la Ciutat i el Territori Intel·ligent d'una manera transversal, multidisciplinària i multisectorial, mostrant les iniciatives que s'estan desenvolupant actualment en el nostre territori.

Tot això permet a l'assistent conèixer l'espectre urbà, social, tècnic, legal i d'oportunitats de les Ciutats i Territoris Intel·ligents, amb un format eminentment pràctic basat en la presentació de projectes de ciutat ja desenvolupats o en desenvolupament.

Josep Maria Canyelles, president de TSR Territori Socialment Responsable SCCL intervindrà en el Mòdul 4 (Noves organitzacions: responsabilitat i digitalització) del Bloc 2, que tindrà lloc a les 11,15.

Lloc: CaixaFòrum
Horari: 9,15 A 14,00 (8,45 obertura i acreditacions)
Organitza: KNOW URBANNET amb el suport de SER Catalunya
Inscripció: https://www.inntuyo.com/smart-cities-bcn