3.10.19

Un programa potent per a la Jornada de dimarts 8 sobre Veïnatge Positiu. Inscripcio oberta!

  • Aquest dimarts 8 d'octubre tindrà lloc un esdeveniment sobre Edificis Positius, la iniciativa per crear comunitats on les persones puguin viure positivament l'experiència de ser veïns i veïnes.
  • El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, entre d'altres personalitats, seran presents a l'esdeveniment.
  • Teniu l'oportunitat de descobrir un nou àmbit i fer xarxa per augmentar el potencial de les vostres inicitatives socials, públiques o empresarials tot contribuint al desenvolupament sostenible.



Es tracta d'un fòrum-debat amb destacats actors socials, acadèmics i institucionals, per tractar el present i futur del bon veïnatge en l’hàbitat urbà i de com la tecnologia digital i l’emprenedoria social poden convertir els reptes de creixement de les ciutats (més població, acollida, sostenibilitat, solitud, envelliment...) en una oportunitat per a la cohesió, la integració social i la responsabilitat social i ambiental, des de l’escala.

Hi participaran representants del món social, entitats socials, administracions públiques, món del comerç i de l’empresa i del món acadèmic.
Inscriu-t'hi!


Per què no te'l pots perdre?
  • Perquè els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l'Agenda 2030 marquen els reptes dels propers anys, i afecten tant els poders públics com les empreses, les organitzacions i la ciutadania!
  • Perquè a les ciutats prenen cos els principals reptes de sostenibilitat, en referència a les Persones, el Planeta, la Prosperitat, la Pau i els Partenariats!
  • Perquè creix el nombre de persones que volen activar el seu compromís real des de la proximitat!
Digue'ns qui ets!
  • Si ets una organització privada, pública o social, podràs descobrir com actuar damunt tots els ODS i generar un impacte positiu dins i fora de l'organització!
  • Si ets un ajuntament, podràs descobrir com apoderant la ciutadania, abordar la transversalitat en les pròpies polítiques públiques i mostrar autenticitat davant els grups d'interès!
  • Si ets una empresa, podràs descobrir noves oportunitats de mercat en un sector on creixerà l'activitat econòmica i on calen actors compromesos!
  • Si ets un comerç podràs conèixer què han fet altres comerços i eixos comercials per treballar el comerç de proximitat dins el bon veïnatge!
  • Si ets una organització social podràs imaginar totes les sinergies que podem crear a partir d'una iniciativa que compta plenament amb vosaltres!

Edificis Positius és una iniciativa que té com a objectiu crear comunitats integrades per persones que vulguin viure positivament l'experiència de ser veïns i veïnes, transformant la seva vida quotidiana cap a un model més sostenible, solidari i integrador en el marc de proximitat del propi edifici.

Al llarg dels darrers mesos, el que va començar sent una simple idea ha agafat cos i rellevància. A dia d'avui, ja hem signat acords de col·laboració empreses, comerços, administracions de finques, administracions públiques... Ha arribat el moment de compartir tota aquesta feina amb vosaltres i definir un nou marc de projecció. Per això, el proper dimarts 8 d'octubre, durem a terme la Jornada: "Veïnatge Positiu: ciutats intel·ligents, ciutadania compromesa" al Palau Macaya de Barcelona.

Al llarg de tot el matí, de 9 h a 13.30 h, es faran 3 taules rodones que es dividiran en:

TAULA 1: governança social i veïnatge positiu
TAULA 2: empreses de serveis positives, edificis positius
TAULA 3: aliances entre el sector públic, privat i social per contribuir als ODS

Comptarem amb la presència del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, entre d'altres personalitats.

Esperem poder saludar-vos personalment i seguir treballant, entre tots, per fer de la nostra, una societat més positiva.



Lloc: PALAU MACAYA (Passeig Sant Joan, 108, Barcelona)
Dia i hora: dimarts 8 d’octubre de 2019, de 9:00h a 13:30h

Preguem confirmació a través del formulari d'inscripció abans de divendres 4 d'octubre.
Modifiqueu la vostra subscripció    |    Vegeu-ho al vostre navegador