15.9.19

[JORNADA] Presentació de la iniciativa Edificis Positius a Amposta aquest dilluns 16 al vespre. Sigueu Veïns Positius, Empreses Positives, Ciutats Positives!

  • Amposta acollirà la presentació per a les Terres de l'Ebre d'aquesta iniciativa innovadora adreçada a veïns i veïnes, a ajuntaments i empreses, a organitzacions no lucratives i agents socials.
  • Edificis Positius convida a crear comunitats on les persones puguin viure positivament l'experiència de ser veïns i veïnes, alhora que implica les empreses en la seva responsabilitat social i noves àrees d'activitat econòmica.
Aquest proper dilluns, 16 de setembre de 2019 tindrà lloc la presentació de la iniciativa “Edificis Positius” a la Biblioteca d'Amposta. La presentació anirà a càrrec de TSR Territori Socialment Responsable SCCL, cooperativa d’iniciativa social sense ànim de lucre, amb l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre, juntament amb l'alcalde de l'Ajuntament d'Amposta i el president de la Cambra de Comerç de Tortosa.

Edificis Positius ajuda a crear comunitats integrades per persones que vulguin viure positivament l’experiència de ser veïns i veïnes al seu edifici, transformant la seva vida quotidiana cap a un model més sostenible, solidari i integrador.


Alhora, obre les portes a noves àrees de negoci per a les empreses locals i compromeses amb el bé comú i la sostenibilitat ja que els edificis esdevindran un nou centre d'activitat. Les empreses hi descobriran línies de futur i oportunitats per uns canvis que ja s'estan produint!

Amb aquesta iniciativa abaixem el gran repte de l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides a nivell de carrer, per promoure que qualsevol ciutadà hi pugui contribuir en el seu dia a dia, abordant reptes que afecten les Persones, el Planeta, la Prosperitat, la Pau i els Partenariats.




Quan:16/09/2019
Horari: 18:30 – 20:00
On:Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó. C. Castell, 13-15. AMPOSTA
Contacte:TSR Territori Socialment Responsable, SCCL - 930 502 390
Inscriu-t’hi aquí!

I a més suma't a ser Veí Positiu - Veïna Positiva:

 https://edificispositius.cat/sumat/