22.11.18

La responsabilitat social és un estil de gestió empresarial que pretén crear alhora valor econòmic i social, segons Josep Maria Canyelles en una conferència davant 320 alumnes d'Osona


Aquest dilluns Josep Maria Canyelles, expert en responsabilitat social, va pronunciar la conferència “Amb valor afegit. Empreses micro, petites i mitjanes compromeses amb la societat” a partir del seu llibre homònim, publicat per la Càtedra RSU de l'UdG.

L'esdeveniment va tenir lloc en el marc de les Tertúlies Literàries Científiques de la Universitat de Vic.

  

Canyelles va mostrar casos de pimes i microempreses que porten a terme bones pràctiques d'RSE però va explicar que no n'hi ha prou amb les accions sinó que cal partir d'un compromís i seguir una metodologia determinada, que inclou aspectes com el diàleg amb els grups d'interès o la rendició de comptes.

 

320 alumnes van prendre part en l'esdeveniment, que havien estat preparant al llarg de les darreres setmanes, llegint el llibre, treballant el tema a l'aula i preparant preguntes per al ponent.


Galeria per veure les fotos: Galeria fotos
Video Josep M. Canyelles “Amb valor Afegit”: Video

Aquesta activitat que s’inclou a la 12a edició de les Tertúlies de Literatura Científica (TLC)  http://mon.uvic.cat/tlc/  pel curs 2018/19, on s’organitzen les “xerrades – debat” amb la finalitat d’apropar els autors de literatura científica, tecnologia i emprenedoria d’actualitat. Segons la professora Julita Oliveras Coordinadora del projecte de les TLC, es tracta de convidar-hi com a públic als estudiants i el professors, universitaris i preuniversitaris, i en aquesta activitat en particular que es fa conjuntament amb la professora Carme Viladecans, des de la Facultat d’Empresa i Comunicació (FEC), ja  que  curs rere curs es prepara una activitat dins les TLC dedicada a la temàtica d’Emprenedoria. Tindrem l’oportunitat de poder escoltar al Sr. Josep Maria Canyelles, expert en Responsabilitat Social de les Empreses i Organitzacions. Promou l’RSE per mitjà d’iniciatives com Responsabilitat Global. És soci-consultor de Vector5 | excel·lència i sostenibilitat i coordinador de Respon.cat, iniciativa empresarial per al desenvolupament de l’RSE a Catalunya.

Josep Maria Canyelles amb l'equip de la UVic amb Julita Oliveras Coordinadora del projecte de les TLC, Carme Viladecans, coordinadora d'Administració i Direcció d'Empreses de la Facultat d'Empresa i Comunicació, Núria Arimany, professora del Departament d'Economia i Empresa.