13.9.18

[JORNADA] “Innovant en lideratge. Noves tendències en benestar emocional a les organitzacions”, organitzat per Neurochange Lab amb el suport de Cadena SER

  • Neurochange Lab amb el suport de Cadena SER organitza l’acte “Innovant en lideratge. Noves tendències en benestar emocional a les organitzacions“. Respon.cat hi col·labora.
  • L’acte tindrà lloc el 4 d’octubre de 9-14h, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (c. Montalegre 5, 08001 Barcelona)
Poden existir líders, emprenedors i equips més feliços amb ells mateixos i amb l’exercici de la seva feina? Sí, i és més, hem comprovat que construint entorns de benestar i felicitat, es millora la productivitat de les organitzacions.
En aquesta jornada descobriràs els beneficis d’aplicar mesures i pràctiques de salut emocional en els que lideren, i aprendràs noves tendències en benestar emocional que ja s’estan duent a terme a l’entorn de les empreses, l’educació, la salut i l’emprenedoria.
INSPIRA’T
Coneixeràs casos reals sobre la salut i el benestar emocional a través de les experiències de líders que són referents en els seus sectors.
PRACTICA
De manera lúdica i experiencial, i amb l’ajuda de la realitat virtual, descobriràs la manera de crear un entorn emocionalment saludable, tant per a la teva empresa com per a la teva vida personal.
MILLORA
Amb casos inspiradors en l’àmbit del desenvolupament humà i amb divulgacions científiques recents en la matèria, que t’ajudaran a ser més feliç en la teva vida i en el treball.
CONNECTA
Innovant en Lideratge és un punt de trobada de líders de diferents àmbits i sectors. Un lloc ideal per a conèixer gent i compartir experiències amb l’objectiu de crear sinergies de col·laboració.

Programa de la jornada

8.45 h Registre de participants.
9.15 h Obertura Institucional (Generalitat de Catalunya).
9.20 h Benvinguda. Lorena Rienzi, enginyera i Economista. Escriptora de Lideratge Intuïtiu, Leader Coach & Conferenciant. Triada una de les Top 100 dones líders a Espanya 2018.
9.30 h: Taula rodona. Com construir organitzacions emocionalment saludables? Casos d’èxit i experiències reals. Modera Susana Gómez de Haas.
– Dra. Silvia Agulló. Directora de Negoci Responsable i Reputació de DKV Seguros.
– Dra. Patricia Galletti. Llicenciada en dret i Coach Executiu. Ambaixadora d’Neurochange Lab!
– Luís Rodrigues. General Counsel of the Iberian Region at Nestlé.
– Beatriz Vila. MBA Esade i presidenta del fòrum de Recursos humans de Foment.
– Renata Moitinho. Experta en Neuro-Finances de Negocis d’Emprenedoria.
– Dr. Carlos Royo. Executive Director – Executive MBA, Executive Educations a ESADE Business & Law School.
– Adolfo Martínez Mas. Director Salut de les Persones de Suez.
10.15 h Coffee – Networking.
10.45 h: Ponències. Experiències emocionalment saludables en educació i salut.
– 10.50 h Catalina Pons. Mèdica Leadership communication / Virtual Reality Training / Comunicació no verbal.
– 11.00 h Joan Piñol. Serveis salut emocional de les persones. Fundació Salut Persona. Psicòleg.
– 11.10 h Florent Amion. President de la Fundació Hospital Optimista i CEO de Vygon.
– 11.20 h Sydney Pinoy Peyronnet. Expert en Neurofeedback. Llicenciat en Administració d’Empreses i Director de NEUROS Center.
– 11.30 h Xevi Verdaguer. Director del Màster en Psiconeuroimmunologia. Director del curs Posturologia Integrativa. Director del curs Estudi i tractament craniomandibular i craniocervical en la F.U.B. de Manresa. Investigador i director de l’Institut d’Pnie.
– 11.40 h: Ana Llaurado. Experta en Nous enfocaments d’Educació Escolar, Escriptora, guionista i directora de documental.
– 11.50 h Víctor Jordan. Professor Universitat Pompeu Fabra i director acadèmic de l’Institut Johan Cruyff.
12.15 h: WORKSHOPS EXPERIENCIALS. La realitat virtual i la realitat augmentada entren en joc en l’Educació Emocional dels Líders
– Workshop A. Per a empreses i emprenedors. Experiència gamificada de la realitat augmentada i la realitat virtual per millorar l’estrès en els líders d’organitzacions i empreses, aplicant el Mètode PEPPA.-
  • Paula Hofferlen. Formadora de Neurochange Lab.
  • Corinna Erl, Formadora de Neurochange Lab.
  • Patricia Galetti. Formadora de Neurochange Lab.
  • Marti Roig, formador de Neurochange Lab.
  • Gemma Sala. Formadora de Neurochange Lab.
Empresa col·laboradora: Humantiks.
– Workshop B. Per a professionals i organitzacions de l’àmbit de la salut i l’educació. Experiència de Realitat Virtual per millorar l’experiència emocional dels que lideren i dels seus equips, a través del Mètode PEPPA.
  • Monika Varela. Formadora de Neurochange Lab.
  • Eva Piccola. Formadora de Neurochange Lab.
  • Mireia Muñoz. Formadora de Neurochange Lab.
Empresa col·laboradora: Humantiks.
13.30 h: Cloenda de la jornada.
L’entrada al l’esdeveniment és GRATUÏTA però animem als assistents a fer una DONACIÓ on-line a les organitzacions i campanyes amb les que col·laborem (Banc dels Aliments i Cap Nen Sense Joguina organitzada per Ràdio Barcelona).
Informació bàsica
  • Dia: 4 d’octubre 9-14 h
  • Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (c. Montalegre 5, 08001 Barcelona)
  • Us podeu inscriure en aquest enllaç