22.5.18

Gestió d'equips diferents. Viver de Bell-lloc. Formació bonificada

CURS DE FORMACIÓ BONIFICADA. GESTIÓ D'EQUIPS DIFERENTS

Totes les persones som diferents i, en conseqüència, també ho són els equips de treball que formem. Afortunadament cada vegada hi ha més empreses que veuen aquesta pluralitat de caràcters, visions i capacitats com un enorme capital que enriqueix l’organització de forma indiscutible.

Però integrar i gestionar la diferència també requereix d’uns coneixements i habilitats específiques. A la Fundació Viver de Bell·lloc portem molts anys enriquint empreses amb persones amb capacitats diferents. Sabem com s’ha de seleccionar un perfil, com se l’ha de preparar i com s’ha de gestionar la seva incorporació al grup per obtenir-ne el màxim benefici.

Ara volem transferir aquest coneixement a les empreses que també volen incorporar i donar més i millors oportunitats a persones amb discapacitat.

CURS ORGANITZAT PER: Viver de Bell-lloc


A qui va dirigit: El curs GESTIÓ D’EQUIPS DIFERENTS va adreçat a departaments de personal, de recursos humans, a tècnics/ques de selecció, responsables de Responsabilitat Social Corporativa, tècnics/ques municipals en recursos humans / inserció laboral.

El curs GESTIÓ D’EQUIPS DIFERENTS té un format de 12 hores repartits en tres sessions de 4 hores cadascuna d’elles. El curs es realitzarà durant tres dimecres consecutius. Les dues primeres sessions tindran lloc a les instal·lacions de la UEI i la darrera a les dependències de Viver de Bell·lloc i a la Finca de La Tavella.



Mes informació