4.3.18

Documental Cadena de Subministrament: "Valors Sostenibles i ODS, proveïdors internacionals Tarannà"



És un fet l'aposta de Tarannà Viatges per la sostenibilitat, així com el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Un dels grans reptes que Tarannà té a dia d'avui, és la participació de la seva cadena de subministrament en aquest compromís, per això han treballat aquests dos últims anys per aconseguir crear un audiovisual en què diversos dels seus proveïdors internacionals més significatius, parlessin dels seus valors i filosofia d'empresa, així com de les seves bones pràctiques alineades amb la sostenibilitat i amb els ODS.

A través d'aquest audiovisual Tarannà compleix un doble objectiu, d'una banda donar visibilitat a les seves oficines receptives en destí, posant en valor el seu treball i donant força al concepte de la professionalitat, per a ells fonamental. I d'altra banda estimular altres proveïdors perquè comencin a integrar en les seves empreses aquests compromisos, a través de les bones pràctiques que ja es vénen realitzant en diversos països i que apareixen al documental.

Aquest compromís és la manera d'arribar entre tots a aconseguir el Turisme Sostenible, un Turisme basat en un desenvolupament econòmic sostenible, la defensa dels drets humans i la preservació del medi ambient.

Tarannà Viatges amb Sentit, dóna les gràcies a tots els proveïdors de destinació, companys i col·laboradors que han participat en aquest vídeo, representant a Costa Rica, Brasil, Perú, Sri Lanka, Índia, Indonèsia, Tailàndia, Tanzània, Senegal i Grècia. Gràcies, Xinia, Adria, Maribel, Sandra, Rosa, Josep Maria, Pol, Merche, Jesus, Alex, Maria i Stellios, per deixar constància que la professionalitat va lligada als valors intangibles, i que a dia d'avui parlar de compromisos sostenibles i ODS, és parlar d'empreses amb un valor afegit inqüestionable per al consumidor de viatges d'avui dia.