18.11.17

Vídeos de les organitzacions guanyadores dels Premis Respon.cat 2017

logoPremisResponcat_2017
  • Podeu visualitzar els vídeos de les empreses guanyadores dels Premis Respon.cat 2017
  • Els vídeos s'han presentat en l’Acte de lliurament de Premis Respon.cat 2017 en què s'han fet públiques les organitzacions guanyadores d’aquesta segona edició
     

Premi Respon.cat a la trajectòria del compromís en RSE per a empreses grans: UNILEVER Per l’exemplaritat com a gran empresa multinacional de la seva aposta per la gestió responsable i per l’impacte en el territori on s’ubica. El jurat destaca la integració de la sostenibilitat en el model de negoci i la preocupació per generar un impacte social i ambiental positiu.

 

Premi Respon.cat a la trajectòria del compromís en RSE per a pimes: CAFÈS NOVELL Per l’impacte del seu compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat social en un sector competitiu, anant al cor del negoci i convertint el producte en just, bo i ecològic. El jurat destaca, així mateix, la integració de la gestió de la responsabilitat social en el seu model de gestió de manera transversal.

   

Reconeixement Respon.cat al programa empresarial de voluntariat: NOVARTIS Per la alta implicació dels seus treballadors i treballadores en el dia de la solidaritat, en col·laboració amb diverses organitzacions no lucratives.


 

Reconeixement Respon.cat al programa empresarial ambiental de col·laboració: TRIAS GALETES-BISCUITS Per tractar-se d’una col·laboració referencial des del punt de vista del treball conjunt entre el món empresarial i el món ambiental. El jurat destaca així mateix el compromís de l’empresa amb el territori i amb la biodiversitat.

 

Reconeixement Respon.cat a la gestió de la diversitat d’origen: XOCOLATES GENESCÀ Per la integració exemplar de les persones nouvingudes en la plantilla de l’empresa, generant un entorn de suport i recolzament mutu en el qual les persones treballadores poden desenvolupar el seu projecte de vida en igualtat de condicions.
 



Reconeixement Respon.cat a les bones pràctiques empresarials de reforma horària: PARLAMENT DE CATALUNYA Per l’aplicació interna en el dia a dia de l’activitat parlamentària, així com a per al seu paper promotor i legislador per a la implementació de la reforma horària al país. El jurat destaca la dificultat d’aplicar mesures de reforma horària en l’activitat política, fet que reforça el caràcter exemplaritzador.


 

Reconeixement Respon.cat 2017 al territori socialment responsable: l'ALT PENEDÈS Per ser un exemple de territori col·laboratori, des de la governança, i per la gran repercussió de les actuacions portades a terme en el desenvolupament del territori. El jurat destaca, així mateix, la seva àmplia trajectòria i el caràcter pioner de la comarca en l’impuls al concepte de territori socialment responsable per mitjà de la Fundació Pro Penedès.