5.11.17

El Consell Municipal de Benestar Social de Barcelona rebutja la vulneració de la democràcia

A la sessió Plenària del Consell Municipal de Benestar Social celebrada ahir 2 de novembre, es va proposar elaborar un document de rebuig als fets ocorreguts el 2 de novembre davant la decisió judicial de presó incondicional pels membres del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Aportem tot seguit el text del manifest, que es troba disponible al web de l’Àrea Drets Socials, i que recull tres apartats: un de rebuig, un d’apel·lació al diàleg i un altre de com aquests fets impacten negativament sobre el benestar de la ciutadania.
El Consell Municipal de Benestar Social en sessió Plenària de 2 de novembre de 2017
Manifesta el seu rebuig davant la decisió judicial que ha implicat la presó incondicional pels membres del Govern de la Generalitat de Catalunya, ja que suposa una vulneració sense precedents sobre les llibertats i el drets democràtics.
Apel·la al diàleg i a la defensa dels drets i llibertats democràtiques i a les mobilitzacions cíviques i pacífiques a la ciutat de Barcelona i al conjunt del país.
El Consell Municipal de Benestar Social també vol posar de manifest l’impacte negatiu que aquests fets tenen sobre el benestar del conjunt de la ciutadania, i en particular de les persones més vulnerables.
Nota: Josep Maria Canyelles forma part del Consell Municipal de Benestar Social