16.10.17

Barcelona Activa escollirà 15 pimes per a un programa de suport a la gestió de l'RSE


Aprèn a gestionar la teva Responsabilitat Social!
 
Barcelona Activa llança el Programa Empreses responsables de Barcelona, adreçat a empreses que vulguin estructurar la seva responsabilitat cap a la societat i aprendre a valorar el seu model d'empresa responsable.

El desenvolupament tècnic del programa anirà a càrrec de Vector 5 · Excel·lència i Sostenibilitat, empresa experta en RSE que va resultar guanyadora de la licitació per a portar a terme aquest programa.
Les 15 empreses seleccionades gaudiran d’un procés d'acompanyament individualitzat orientat a l'acció, a més de tres tallers conjunts, que permetran compartir bones pràctiques i generar sinergies amb altres persones directives.
Es tracta d'un programa àgil i pràctic, amb una durada de 30 hores, que permetrà l'aprenentatge i acabar disposant d’un pla d’acció. Donat que té un caràcter vinculat al model d'empresa i a la seva estratègia, s'adreça en concret a persones del nivell directiu.
Si t'interessa, vine a la sessió informativa, on s'explicarà el programa i també es mostrarà el sentit empresarial de la responsabilitat social per a empreses petites.


Sessió Informativa Programa d'Impuls a la RSE
OAE - Programes de creixement empresarial

Per a totes les empreses, cada cop és més rellevant poder crear confiança en els seus clients, el seu propi equip, la comunitat, i altres grups d'interès. La gestió de la responsabilitat social és la manera d'assegurar que els valors de compromís amb la societat prenguin un sentit empresarial i formin part de la identitat empresarial.


CALENDARI
Dimarts 31 d'octubre de 2017, 16:00 a 18:00h.
Inscripcions obertes (Places disponibles: 50)
Vull inscriure'm a aquesta activitat

LLOC DE REALITZACIÓ
Oficina d'Atenció a les Empreses. Roc Boronat, 117 Barcelona 08018

Font: www.barcelonactiva.cat