28.9.17

Jornada sobre empresa saludable

  • Corresponsables abordarà la salut en l'empresa en la seva pròxima jornada
  • Josep Maria Canyelles intervindrà en nom de Respon.cat a la taula sobre Claus per impulsar la salut i les aliances en les empreses des del punt de vista dels principals grups d'interès.
Coresponsables organitzarà, el proper 4 d'octubre, la Jornada Corresponsables "Organitzacions saludables i laboralment responsables". L'auditori de Novartis a Barcelona albergarà l'esdeveniment entre les 9:00 i les 12:00 hores.

La gestió responsable dels empleats és una de les peces clau de l'estratègia d'RSE de qualsevol organització. Un àmbit en el qual el desenvolupament personal i professional van de la mà a través de la gestió del talent, la igualtat, la conciliació, la formació o el foment d'hàbits saludables.

En els últims anys, la gestió de la salut entre els empleats s'ha convertit en un imperatiu per a totes aquelles organitzacions que vulguin ser sostenibles i atreure i retenir el millor talent.

La inauguració de la jornada anirà a càrrec de Marcos González, fundador i president editor de Corresponsables, de la seva Fundació i d'observaRSE; que estarà acompanyat per Montserrat Tarrés, directora de Comunicació de Novartis i presidenta de Dircom; i Josep Ginesta, secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

La primera taula de debat de la trobada, sota el títol "Com ser una organització responsable i saludable? La importància de la comunicació interna" Comptarà amb Endesa, Henkel, Novartis i Fundació Másfamilia.

A la segona taula, organitzacions com ESCI-UPF, Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics, Respon.cat, l'Associació Nacional d'Informadors de la Salut (ANIS), Laboratoris Quinton i Foment del Treball donaran la seva visió sobre "Claus per impulsar la gestió responsable de persones", des del punt de vista dels grups d'interès.

Durant la jornada, també s'analitzarà la importància de la comunicació interna a l'hora de traslladar els valors de les organitzacions i la seva vinculació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i la Responsabilitat Social

Consulta el programa i inscriu-te per assistir .