21.4.17

Presentació de noves eines per a la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe

ToleranciazeroEl proper 4 de maig a Barcelona el Consell de Relacions Laborals presenta la nova Guia i el Decàleg per a la prevenció i abordatge de l'assetjament sexual i per raó de sexe en l’entorn laboral

Les empreses estan obligades a adoptar mesures específiques i arbitrar procediments per prevenir i donar resposta a les reclamacions d’assetjament sexual i per raó de sexe.

El 4 de maig tindrà lloc a Barcelona una jornada amb l'objectiu de presentar la Guia d’elaboració del protocol per a la prevenció i abordatge de l'assetjament sexual i per raó de sexe en l’entorn laboral.

Aquesta guia és una eina que facilita i ajuda a les empreses a complir amb aquesta obligació i que permet, amb una prèvia adaptació a les especificitats de cada empresa, obtenir un Protocol complet per a la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe.

Un altre dels objectius de la jornada es presentar el Decàleg Tolerància Zero amb l’assetjament sexual i per raó de sexe en l’entorn laboral.

En aquesta sessió ens acompanyaran dues experiències empresarials com a exemple de bones pràctiques i es lliurarà un exemplar de la guia i del decàleg.

Font