17.2.17

RSE a la Universitat Rovira i Virgili


Aquesta setmana he tingut l'oportunitat de fer dues col·laboracions amb els alumnes de 4t d'ADE, dins l'assignatura de Ciutadania, a la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Rovira i Virgili, en dos dels seus Campus.


Dilluns va ser a Tortosa, amb el professor Josep Miró, i dijous a Reus, amb la professora Dolors Setó. Les sessions de dues hores es van desenvolupar davant vint i setanta alumnes respectivament, i van servir per a iniciar el bloc sobre la Responsabilitat Social Corporativa dins l'assignatura de Ciutadania, que inclou un seguit de continguts d'interès per als alumnes d'ADE com ara l'RSE, la innovació o l'emprenedoria.


Vaig posar l'èmfasi en el sentit estratègic de l'RSE a partir de casos concrets i destacant que és un enfocament tan vàlid per a gran empresa com per a pime. A més, vaig mirar d'aportar elements metodològics sobre la gestió de l'RSE.

Finalment, vaig aprofitar per mostrar-los els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides, i també l'Ideari Respon.cat de l'RSE, i els vaig deixar el pòster perquè el puguin penjar a la facultat.

Parlant de Responsabilitat Social alumnes 4rt ADE Molt contents de la teva exposició!





Molt bona xerrada avui a la facultat amb sobre la responsabilitat social de les empreses! 👏🏻👏🏻