28.2.17

Corresponsables celebra la Jornada 100

100_Corresponsables_Respon.cat
  • El proper 9 de març tindrà lloc la Jornada Corresponsables 100.
  • Responsabilitat Global hi recollirà un reconeixement per la seva implicació en RSE.
Corresponsables celebra en aquest any les seves 100 Jornades Corresponsables, trobades que s’emmarquen dins el I Fòrum Iberoamericà de Comunicació Responsable i en els quals es donarà a conèixer la 12a edició de l’Anuari Corresponsables.
Les primeres cites són a Madrid, el proper 28 de febrer i a Barcelona el 9 de març. En tots dos trobades participaran representants d’organitzacions líders en comunicació i en desenvolupament sostenible com BBVA, Endesa, Heineken, Leroy Merlín, Suez i Reale Seguros qui reflexionaran sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i la importància de la comunicació entorn d’ells per assolir-los.
També estaran presents experts d’organitzacions com Ajuda en Acció, Forética, Fundació Seres, EBEN i Pacte Mundial, entre altres, que aportaran les claus per a una comunicació responsable efectiva des del punt de vista dels diferents grups d’interès.
A la tarda, se celebraran diversos Tallers Corresponsables que aprofundiran en determinats ODS com: l’ODS 3 Salut i Benestar; l’ODS 8 Treball decent i creixement econòmic; l’ODS 10 Reducció de les desigualtats; l’ODS 11 Ciutats i Comunitats Sostenibles; o l’ODS 17 Aliances per assolir els Objectius.
L’assistència és gratuïta tot i que les places són limitades i és imprescindible reservar en els següents enllaços:
Informació bàsica
  • Dia i hora: 9 de març de 9.00 a 17.00h
  • Lloc: ESPAI ENDESA, Roger de Flor, 48, 08018 Barcelona