3.11.16

La segona edició dels Premis Respon.cat 2016 es farà a Lleida dilluns 21 de novembre al migdia



  • Dilluns 21 de novembre al migdia tindrà lloc el lliurament de Premis Respon.cat 2016
  • Respon.cat descentralitza l’acte més important de l’any, que enguany es farà a la Seu Vella de Lleida

El proper dilluns 21 de novembre al migdia tindrà lloc l’acte de lliurament de Premis Respon.cat 2016 a Lleida. Es tracta de la segona edició dels grans premis catalans de l’RSE i enguany ja premiaran set empreses, ja que s’incorporen dos reconeixements més que en la primera edició.

La gran novetat d’aquesta edició és que l’acte se celebrarà a la Seu Vella de Lleida, d’acord amb la voluntat de fer arribar Respon.cat i l’RSE arreu del territori. La Junta directiva va prendre la decisió de decentralitzar aquesta activitat, que és l’esdeveniment més important que organitza l’associació, i s’espera que en edicions futures altres ciutats catalanes puguin acollir aquest acte de reconeixement de la responsabilitat social a Catalunya. A més, gràcies a la col·laboració de l’ajuntament de la ciutat, l’acte es podrà realitzar en un indret tan magnífic com la nau central de la Seu Vella.

D’aquesta manera, s’espera facilitar que moltes més empreses de les comarques lleidatanes puguin tenir l’oportunitat de prendre part a l’acte i contribuir al merescut reconeixement de les set empreses escollides pel Jurat dels Premis. Les inscripcions per a poder participar a l’acte ja estan obertes.

Les empreses guanyadores de l’edició 2015 van ser GAES i KH Lloreda, com a empresa gran i pime respectivament, en els Premis Respon.cat a la trajectòria del compromís en RSE. HP Barcelona va rebre el reconeixement al programa voluntariat; el Cementiri Roques Blanques el reconeixement al programa empresarial ambiental; i la comarca de de la Garrotxa el reconeixement al territori socialment responsable. Enguany, a més, d’aquestes modalitats, se n’afegiran dues més: els reconeixements a la gestió de la diversitat d’origen i a les bones pràctiques en reforma horària.

Com l’any passat, s’ha elaborat un vídeo de cadascuna de les empreses i organitzacions guanyadores per a mostrar el sentit de compromís i el sentit de les seves respectives apostes. Aquests vídeos es presentaran el dia de l’acte.

Durant l’acte es farà una mostra de reconeixement als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenibleaprovats per Nacions Unides per al període 2015-2030.



Acte lliurament Premis Respon.cat 2016
Dilluns 21 de novembre a la Seu Vella de Lleida, nau central
  • 11,00 Visita guiada
  • 11,30 Recepció i photocall
  • 12,00 Acte institucional
  • 13,00 Còctel
Cal inscripció prècia en aquest enllaç