27.9.16

Canyelles explicarà el sentit de Respon.cat a la 2a jornada Implementar l’RSE organitzada per Apunts i la Universitat Abat Oliba CEU

Respon.cat participa en la jornada II Implementar l’RSE organitzada per Apunts i la Universitat Abat Oliba CEU: “Del diàleg a la co-creació amb els grups d’interès social”.


Josep Maria Canyelles, coordinador de l'associació empresarial, participarà en una taula rodona sobre les plataformes d’RSE, presentant el cas de Respon.cat. 

La jornada tindrà lloc el dimarts 25 d’octubre, a les 9.30 hores, a l’Aula Magna de la Universitat Abat Oliba CEU (C/Bellesguard, 30 de Barcelona)

El proper 25 d’octubre la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU i l’empresa d’economia social Apunts tornen a celebrar la II Jornada Implementar la RSE, enguany sota el títol: ‘Del diàleg a la co-creació amb els grups d’interès social’.

La jornada estarà focalitzada en la necessitat de saber identificar quins són els grups d’interès social amb els quals s’ha de vincular l’empresa i crear metodologies i eines de diàleg per provocar la co-creació i la pressa d’accions conjuntes on es comparteixin fites, sempre preservant la pròpia identitat i essència de cada una de les parts implicades.

I per poder donar pas a aquest debat, la jornada comptarà amb la conferència inaugural de Francisco Hevia, membre de DIRSE i director d’RSE de Calidad Pascual, i continuarà amb la celebració de dues taules rodones que giraran entorn a la innovació social i les plataformes d’RSE, on participaran: Ikea, Claror, M4Social, Xarxa Nust, Acords Voluntaris i Respon.cat, i finalment amb la presentació d’un cas d’èxit basat en el benestar emocional a la feina a través del coaching.

La inauguració de la jornada comptarà amb el Comissionat d’Economia Cooperativa i Social de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Via, i la clausura amb el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, qui també s’encarregarà de l’entrega de reconeixements a les empreses candidates que han estat seleccionades pels seus mèrits en les categories de: Promoció de la Diversitat, Innovació Social i Valors Socials.

Us podeu descarregar el programa en pdf
Podeu fer la vostra inscripció a la jornada fent clic aquí.
Per a més informació poden posar-se en contacte amb el departament de Comunicació d’Apunts (comunicacio@cetapunts.org o 93 452 04 67)

Font: www.cetapunts.org