19.6.16

[VÍDEO] Idees clau: com podem esdevenir un Territori Socialment Responsable. Josep Maria Canyelles al Cicle Innovació Associació Alba de Tàrrega

Josep Maria Canyelles va parlar sobre Territori Socialment Responsable (TSR) en l'acció de l'Associació Alba de Tàrrega per reflexionar sobre reptes d'innovació.

Tot seguit podeu veure el resum del contingut i un breu vídeo de resum de la intervenció de l'expert en TSR i RSE:

IDEES CLAU "COM PODEM ESDEVENIR UN TERRITORI SOCIALMENT RESPONSABLE" (Josep Maria Canyelles)


Fer un món millor ja no és una utopia sinó una necessitat i no només vol dir vetllar pel planeta i per aquells aspectes que afecten al medi ambient sinó també en fer les organitzacions més positives i amb persones positives.

La gestió interna i la seva millora afecta a tothom i no només a les grans empreses, no pel fet de ser una entitat de l’àmbit social ja significa que siguem socialment responsables. Només ho serem en el sector en què treballem però n’hi ha molts d’altres – interns i externs - en els que produïm un impacte del nostre territori.
"Les empreses i entitats petites, grans, mitjanes amb ànim de lucre o sense, públiques, privades, de l’àmbit social o no tenim el repte de gestionar quina és la nostra responsabilitat cap a la societat" twiteja 
Hem de dialogar amb el nostre entorn, per saber que és el que s’espera de nosaltres i definir així quins són els temes importants i els que ens faran socialment responsables en el nostre context.
Ens hem de posar a treballar al dia a dia per reduir els impactes negatius i potenciar-ne de positius per generar un territori on organitzacions diverses i de tota mena gestionin aquest compromís amb la societat.

Cicle de tres xerrades inspiradores

Aquesta acció s'inscriu en el cicle de 3 xerrades organitzat per Alba per a reflexionar sobre el futur de l’actual model d’atenció a les persones i el creixement i desenvolupament de moltes entitats i associacions del tercer sector. Aquestes xerrades formen part del procés de reflexió i elaboració del nou Marc Estratègic de l’Associació Alba (2016 – 2020) i que es presentarà a finals d’aquest any.

S’hi van convidat 3 persones, 3 visionaris que van provar d’inspirar els assistents en tres àmbits concrets i prioritaris de cara al futur: Veure les altres dues aportacions al cicle