11.5.16

Josep Maria Canyelles participarà a la 1a Jornada #RSE del sector bellesa en representació de Respon.cat #bellezaresponsable organitzada per Beauty Cluster Barcelona i Corresponsables

  • Respon.cat participarà en la primera Jornada Anual de Responsabilitat Social Corporativa en l'àmbit de la bellesa, organitzada per Beauty Cluster Barcelona i Corresponsables. 
  • La jornada tindrà lloc el el 18 de maig a Barcelona i abordarà l'RSE des del sector de la bellesa. Podrà seguir-se en xarxes socials amb el hashtag #bellezaresponsable
La bellesa està en la teva ment és una premissa que convida a reflexionar sobre la importància de l'interior de les persones. Extrapolat al sector empresarial, la bellesa de les companyies pot assolir mitjançant una gestió lligada a la Responsabilitat Social i el desenvolupament sostenible.

Per això, el Beauty Cluster Barcelona juntament amb Corresponsables han posat en marxa una Jornada per alçar la veu en el sector i animar les empreses que incorporin iniciatives d'RSE i sumin en bellesa.

A la trobada, Corresponsables abordarà les claus per desenvolupar una política d'RSC sostenible. A més, les principals empreses del sector de la bellesa compartiran les seves experiències i bones pràctiques en el desenvolupament d'un negoci responsable i sostenible. Així, coneixerem de primera mà els casos d'RSC de Martiderm, Birchbox i Laboratori-Fundació Dau.

També es durà a terme una taula rodona sobre innovació i futur de l'RSC que comptarà amb Josep Maria Canyelles en representació de Respon.cat, així com la Fundació Bosch i Gimpera, Bellezaysolidaridad.com i Coresponsables.

La trobada se celebrarà el dimecres 18 de maig a ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129). Consulta el programa complet i inscriu-t'hi (l'assistència és gratuïta i limitada; es requereix inscripció prèvia).

Font: Corresponsables