2.5.16

Cafès Novell i Fundació Santa Teresa, premiades a la Nit de l'Empresa al Penedès Garraf


  • Divendres passat va tenir lloc la 25a edició de La Nit de l’Empresa organitzada per l'associació d'empresaris del Penedès Garraf, on es van proclamar els Premis ADEPG 2016.
  • El Gran Premi ADEPG a l'Empresa de l’Any va ser per a Cafès Novell.
  • Responsabilitat Global i Vector 5 hi van estar presents   

El Gran Premi ADEPG a l'Empresa de l’Any 2016 al Gran Penedès va ser per a Cafès Novell, amb seu a Vilafranca del Penedès. Per la seva banda, la Fundació Santa Teresa del Vendrell, amb seu al Vendrell, va rebre el Premi en l’àmbit del Compromís Social.

La gala va aplegar més de cinc-cents assistents, que es van congregar a l’Hotel Melià Sitges. L’acte va tenir com a primer convidat Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya, acompanyat de l’alcalde amfitrió, Miquel Forns, i del president de l’ADEPG, Jordi Solé Tuyà. Puigdemont va centrar bona part del seu discurs a la necessitat de disposar d'eines d'Estat per a poder donar resposta als reptes més importats que el país planteja, tant a nivell social com econòmic.

Els altres premiats foren: La Ruta del Xató, en l’àmbit de la Comunicació; Bidfon, en l’àmbit de la Innovació; Torre, en l’àmbit de la Consolidació Internacional; Garraf Maquinària, en l’àmbit de l’Expansió Internacional; Axolot · Rebel Business, en l’àmbit de la nova creació; Granier, en l’àmbit de les tecnologies de la Comunicació; Sensación Activa, Premi Jove Emprenedor 2016; Ester Olivella i Imma Olivella · Les Filos, Premi Dona Estela Emprenedora 2016; i Salvador Guasch Figueras, en l’àmbit de la Cultura d’empresa. També van rebre reconeixement especial Canal Blau, Newton’s i Telemàtic, pel seu 25è aniversari; Club Tennis Vilanova, pel cinquantè aniversari;  Hotel Subur, pel centenari, i l’Hotel Cèsar, pels seu 125 anys.

L’esdeveniment empresarial ha rebut el patrocini de Banc Sabadell, Conforama, Coral Transports i Stocks, Mútua Penedès, Sage i Remm Guitart. També cal destacar el suport de les empreses Ametller Origen, Anxanet, Auren, Bureau Vallée, Deixalles i Transports A. Plazas, Estela Barcelona, Finca Mas Solers, Marclean, Pellisa Ràfols, Prot Energia, Prysmian, Redman, Richmond, Serradora Campamà, Sia Biosca, Telemàtic, Vilamòbil, Vilanova Park i Wolters Kluwer.

La principal novetat de la 25a Nit de l’Empresa va ser el menú gastronòmic, que va donar el major protagonisme a elaboradors de l’entorn, amb criteris de proximitat: