7.12.15

Dilluns 14: Respon.cat proclamarà l'Ideari RSE i el divulgarà entre el món empresarial, dins l'acte dels Premis Respon.cat

  • Dilluns 14 no solament es reconeixeran unes empreses per les seves bones pràctiques; també es proclamarà l'Ideari Respon.cat de la Responsabilitat Social.
  • Respon.cat proclamarà un ideari que vol arribar a tot el teixit empresarial català per a inspirar l'estil de gestió
Aquest proper dilluns 14 de desembre Respon.cat vol adreçar-se a totes les empreses i a la societat per a proclamar un ideari que vol arribar a tot el teixit empresarial català, destacant els valors de la responsabilitat social, en un format inspirador: un cartell amb personalitat, pensat perquè moltes empreses se'l puguin penjar.

És una acció simbòlica d'una xarxa d'empreses que tot just comença a funcionar, però que ja apunta que no ser solament un espai de trobada, capacitació o desenvolupament, sinó que també demana un espai de presència social, i busca el seu forat per traslladar un missatge al conjunt de l'empresariat.

En aquesta ocasió ho fa per la via d'un document gràfic, amb vocació inspiracional, però que apunta maneres quan marca la línia del que hauria de ser l'empresa del futur, l'empresa que voldríem en aquest país

Es tracta d’un document en format cartell que pretén ser inspirador dels valors que haurien de formar part de les empreses. Amb aquesta acció es pretén reforçar que l’esdeveniment serveixi per a mostrar els valors de la responsabilitat social i divulgar-los entre el teixit empresarial.

Aquesta proclama tindrà lloc com a part de l’acte de lliurament de Premis Respon.cat. L'acte formal està previst per a les 12h però durant la mitja hora prèvia hi haurà un photocall on els assistents podran fer-se fotografies amb l'Ideari de fons, que es publicaran a les xarxes socials.

L'Ideari ha estat treballat dins l'associació, alhora que ha tingut un disseny molt acurat, pel sentit del seu grafisme. Al llegir-lo per primer cop, el president d'una de les pimes membres va fer notar que aquest Ideari conté expressions que surten del cor. Efectivament, no es tracta d'un manifest per firmar o adherir-s'hi, sinó d'un missatge que voldríem que estigués present a les parets de molts despatxos, per a inspirar un estil de gestió i un model d'empresa que, cada cop més, hauria de ser la manera de fer empresa.

Si voleu compartir aquest esdeveniment juntament amb moltes altres empreses compromeses amb la societat, Respon.cat us convida a participar-hi. Us podeu inscriure en aquest enllaç. A més, tots els assistents a l'esdeveniment podran endur-se un cartell amb l'Ideari de l'RSE.

Més informació a www.respon.cat: